Sojusz s8
Off Player
a wiec stalo sie stwierdzilem ze odchodze z tego sojuszu nie podoba mi sie tu zbyt wiele rzeczy i wszyscy o tym doskonale wiecie mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie spotkamy w lepszych okoliczosciach i ze nie bedziemy wrogami jesli chodzi o mnie to mozecie ciagle liczyc na moja pomoc
narka
no to pewno wyda nasze plany z tego co czytalam na forum mozna sie tego spodziewac byl w IMP z tego co pisal i ich wydal wiec z nami bedzie tak samo wiec jakie macie plany co do niego jak ktos zmienia sojusze z powodu nie podoba mi sie tutaj to chyba cos nie tak takie jest moje zdanie
tyle, że z sojuszem a_Kat mamy pakt i przeszło tam kilku silnych i aktywnych graczy od nas...
Na mój gust to mogą na tym ucierpieć co najwyżej najsłabsze ogniwa z akademii - farmy lub prawie-farmy...
A co do planów - na razie wśród nowinek wielkiego pomysłu strategicznego nie widzę. Mogą co najwyżej nie respektować niektórych naszych sojuszy i atakować naszych przyszłych słabych sojuszników - byłby to test dla tych sojuszników.
ja tam nie przepadam za ludzmi ktorzy przechodza z sojuszu do sojuszu nigdy nie wiadomo co mozebyc za pare dni moze byc konflikt miedzy naszymi sojuszami a wtedy juz wiadomo kogo na co stac tylko napisalam o tym co przeczytalam na forum i wyciagnelam wnioski jak raz zdradzil jak pisze sekret bylego sojuszu to zdradzi ponownie jak nie teraz to przy najblizszej okazji jak juz zmienia 3 raz sojusz to pewnie zmieni i czwarty ale to moje zdanie
Sojusznik TOP OFF
ja tez tak mysle najlepiej jak wszyscy ugadani w jednym sojuszu i mozna zaufac kazdemu:)
jakby nie patrzec to ja tu juz troszke jestem:)) trzeba sie jakos zgadac:) i po prostu nie rozumiem co sie komu w tym sojsuzu nie pdooba?? mi chyba tylko to ze josterka jest nieobecny:/
Off Player
ale już jest z powrotem
a co do odejścia kolegi Bartekżagań - bardzo dobrze - nie potrzebujemy ludzi, którzy z byle powodu się obrażają i stroją fochy, zobaczycie gość zmieni sojusz jeszcze ze 3 razy, skatasują go, poprzejmują wioski i skasuje konto, nie on pierwszy i nie ostatni