Sojusz s8
Ostatnio napisał do mnie ważny gracz AW z prośbą o zaprzestanie ataków na aAW3. Za zgodę na nieagresję AW nie dręczyłoby lucjusza ani innych gracz naszego sojuszu. Według mnie jest to niezła propozycja, oczywiście jeżeli nadal będziemy mogli grabić farmy z aAW3 (graczy rozwijających się już nie). Pamiętajcie, jeden wróg mniej a możliwe, że jeden sojusznik więcej. Rozpatrzcie wszystkie za i przeciw na forum. Proszę o przemyślane komentarze i trzeźwe podejście do sprawy.
Nie mam w sumie nic przeciwko, ale z tym 'gnebieniem lucjusza' to mogli sobie darowac. Na defie postawionym w mojej stolicy juz wiele razy polamali sobie zeby spora liczbe wojska zostawiajac w piachu... :-)
Pozdrawiam
Zorjentowałem sie że dawny sojusz aAW3 to teraz F-WI13, zapewne chcą się przypodobać nam i całej naszej koalicji nową nazwą a to jak sądze z powodu nie korzystnego dla nich położenia.. Już nawet dwie akademie WI podpisały z nimi sojusz, maja również sojusze z BP oraz AW. Więc ja z takim pytaniem do władz sojuszu, można czy należy ich pizgać ?;> Czekam na niezwłoczną odpowiedź
TOP OFF
juz byla mowa na ten temat SMIIAAALLOOO
lej ile wlezie,jak ktos ma przymierze z BP i AW to jest naszym wrogiem bez wzgledu jak sie nazywa