Sojusz s8
TOP OFF (S)
proszę o aktywacje:) trooptool
Z uwagi na mulenie serwera, wszystkie osoby, które się jeszcze nie aktywowały lub aktywowały a nie podały stanu ilości wojsk, mają czas na uzupełnienie braków do 13.02.08r. Po tym czasie osoby, które tego nie dokonają zostaną usunięte z sojuszu.
Jakby wypełnili, to by się im pokazała ilość wojsk jaką posiadają, po zalogowaniu się na trooptoolu.
Więc wstrzymajmy się jeszcze do środy. Wtedy podamy osoby do usunięcia z sojuszy.
wygląda strasznie - według mnie musimy się wziąść w garść i podbijać, ewentualnie zajmować osady 15 i 9 cropowe - rozwijać w nich tylko produkcję zboża i gromadzić w nich armie
a mnie trooptool dzialal od pierwszego razu bezblednie a dzis jakis kurcze error cos tam wyskakuje i reklamy. w kazdym razie koszary pracuja 24h na dobe. ferdi jesli chcesz to moge ci podac stan na wiadomosciach. pozdrawiam.
z podbijaniem cropow nie jest tak latwo, naprawde trzeba sie naszukac zeby znalezc cos blisko i z ladnymi oazami w kolo, a nawet jak juz sie znajdzie to zaczyna sie wyscig bo zazwyczaj obok ktos z FUN, WI, BP itp. ma tez ochote na ta sama oaze
a teraz male pytanko
kto ma wglad do trooptoola i jak to wyglada? mapka jakas czy po porostu wypelnione tabelki?
http://s8cropsearch.ovh.org/index.php
Wyszukiwarka cropowców s8...
Hmm Skui, ale to chyba nielegalne
Co do szukania cropów z ładnymi dolinkami/oazami wokół to już trochę późno. Trudno w ogóle znaleźć 15-cropowca, a co tu jeszcze mówić o bonusach... No chyba, że gdzieś bardzo daleko, ale to chyba trochę bez sensu. Pomijam już kwestie dostarczania surowców na większą odległość, bo crop sam się nie rozwinie, tzn. ze swoich 3 pól "niezbożowych".
No niby nielegalne, ale kto teraz zwraca na to uwage .. Ja niedaleko siebie znalazłem aż dwa 15-sto cropowce i ten link wydaje mi sie bardzo przydatny
no oczywiscie , ze tym szukalem
mi chodzilo o to co mono juz napisal, ze truno znalezc w obecnym stanie gry cos fajnego i blisko
i powtorze pytanie
kto ma wglad do trooptoola i jak to wyglada? mapka jakas czy po porostu wypelnione tabelki?
trooptool służy do monitorowania stanów wojska, oraz pomaga podczas koordynacji akcji def i off, nie ma tam mapek jednak osoby posiadajace dostep do wszystkich opcji moga za jego pomoca ustalic dokładna rozstawienie wojsk graczy z sojuszu. Do tego stopnia że można za jego pomoca znaleźć szybko osoby najbliższe danej wioski czy to tej która potrzebuje aktualnie defa czy ma być atakowana.